Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en şayan bedel politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavlükarar konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma buyurmak zor ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir radde da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan güçlü bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve elan az onarım gerektirir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın bapları başka yangın bapsı türleri arasındadır.

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, iyi malzemelerden dokumalması gerekir. Göstermelik yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en kip kapıların binanın konstrüksiyonsına münasip çelik kabilinden malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği değfiilmemiştir.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın kapıları ancak acil durumlarda binadan kaçışı çıkarmak değil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış bapları Yangın Çıkış Kapısı olarak da andaçlan bu kapıların kullanımı vakit kaybetmeden yemeden içmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını belli bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin ulaşma süresine denli devran kazanmanızı sağlar.

Ürünlerimiz TSE Yangın Çıkış Kapısı yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheıkeşik firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın çıkış bapları yangın yangın kapısı esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına sebep olan albeni sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page